Ασφάλεια Υγείας

Πάνω από όλα η Υγεία! Για μας δεν αποτελεί απλά ένα μότο αλλά ένα σκοπό και ένα στόχο, να σας προσφέρουμε την καλύτερη φροντίδα για την υγεία σας όποτε και όταν χρειαστεί.

image30
ugeia-image-one

Οικονομικό

Περιλαμβάνει πλήρες πακέτο κάλυψης υψηλών προδιαγραφών νοσοκομειακής φροντίδας σε αξιόπιστα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Βασικό

Περιλαμβάνει πλήρες πακέτο νοσοκομειακής φροντίδας υψηλών προδιαγραφών + εξωνοσοκομειακή φροντίδα σε συνεργαζόμενο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.

ugeia-image-four

Πλήρες+

Το απόλυτο πρόγραμμα νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής φροντίδας με πολλές έξτρα παροχές και επιδόματα. Περίθαλψη στα κορυφαία ιδρύματα της χώρας μας και σε κορυφαίο δίκτυο γιατρών.

Κοινωνική

Η

Ιδιωτική Ασφάλιση

Zούμε στην εποχή που ο κρατικός μηχανισμός ολοένα και ελαττώνει τις παροχές προς τους πολίτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κινδύνων για κάθε συμπολίτη μας, κινδύνων οι οποίοι αν μας τύχουν θα επιφέρουν μία δυσάρεστη οικονομική απώλεια σε εμάς ή στο οικογενειακό μας περιβάλλον. Την ώρα που ψηφίστηκε στην βουλή το νέο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα, ένα νομοσχέδιο που καταργεί ουσιαστικά την επιλογή ενός ασφαλισμένου στον ΕΟΠΥΥ να έχει πρόσβαση έστω και με συμμετοχή στα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Διότι για να μπορεί πλέον να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει παραπομπή από Γιατρό Δημοσίου Νοσοκομείου.!

Αυτός είναι ο ουσιαστικός λόγος της αύξησης των πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων, παρατηρούμε μία στροφή της ασφαλιστικής συνείδησης των Ελλήνων και κυρίως προς την αγορά ασφαλειών Υγείας και Σύνταξης, εκεί όπου το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης είναι πλέον ξεκάθαρα αβέβαιο.

Μία από της σημαντικότερες ανασφάλειες των συμπολιτών μας και πελατών μου είναι: «Τι θα γίνει αν πάθω κάτι τα ξημερώματα.; αν αρρωστήσω.; αν πάθω ένα ατύχημα.; αν σταματήσω να εργάζομαι και να παράγω χρήματα για την οικογένειά μου.;» και προφανώς η απάντηση είναι γνωστή σε όλους μας.!

Τα αμέσως δύο επόμενα ερωτήματα των πελατών αρχικά πηγάζουν από τον φόβο του υψηλού κόστους αγοράς μίας παροχής και δεύτερον από την ανασφάλεια ενός επικείμενου κλεισίματος μίας ασφαλιστικής εταιρείας όπως πολλάκις έχουμε δει στο παρελθόν.

Στα δύο αυτά εύλογα και σημαντικά ερωτήματα μπορεί να απαντήσει μόνο ένας ευσυνείδητος και πάνω από όλα Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.

Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι πως πλέον μπορεί με πάρα πολύ μικρό κόστος, για παράδειγμα μόνο με 1 ευρώ την ημέρα, να κάνει κάποιος ασφάλιση για την Υγεία και την Νοσοκομειακή Περίθαλψη έχοντας πρόσβαση σε όλα τα μεγάλα Ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού και στο δεύτερο η απάντηση είναι ότι υπάρχουν πλέον Ασφαλιστικές εταιρείες κολοσσοί, αξιόπιστες με επιχειρήματα. Στο δεύτερο ερώτημα έρχεται επιτέλους και η διασφάλιση της εποπτικής αρχής η οποία με την έναρξη του λεγόμενου «δεύτερου πυλώνα» έχει αυξήσει τα standard’s, έχει εντείνει τους ελέγχους και μας ενημερώνει σχετικά με το μέγεθος της επάρκειας κεφαλαίων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Η μόνη λύση σε αυτά τα ερωτήματα είναι πλέον μία, η Ιδιωτική Ασφάλιση.

image36

Ένας από τους σημαντικότερους τομείς ασφάλισης είναι αδιαμφισβήτητα ο τομέας της Υγείας, που αποτελεί αγαθό ανεκτίμητης αξίας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα άμεσης και ανθρώπινης αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας και ατυχημάτων σε συνδυασμό με την οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξόδων. Με τα προγράμματα τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό ή ομαδικό επίπεδο, έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο