Ασφάλιση Φορτηγού

Προστατεύουμε εσάς και το φορτηγό σας γιατί καταλαβαίνουμε πως είναι απαραίτητο εργαλείο για την λειτουργία της εργασίας σας ή της επιχείρησής σας. Δίνουμε την δυνατότητα ασφάλισης του επαγγελματικού σας φορτηγού μέσα από εξειδικευμένα και οικονομικά προγράμματα ώστε να έχετε την καλύτερη κάλυψη.

image17
forthgo-asfaleia

Basic

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις που απαιτούνται από το κράτος

asfaleia-forthgo-plus

Plus+

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις + Θράυση Κρυστάλλων, Οδική Βοήθεια, Πυρός και Κλοπής

Full

Περιλαμβάνει Όλες τις Καλύψεις + τις ίδιες Ζημιές

Λίγα Λόγια

Με αφορμή τους νέους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και όλων των οχημάτων που έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας σας αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με απλά λόγια.

01.

Καταργείτε το προσωρινό σήμα ασφάλισης και μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνο για το διάστημα των πρώτων 5 ημερών έχοντας μαζί σας την πρόταση ασφάλισης και την απόδειξη προπληρωμής.

02.

ΠΡΟΣΟΧΗ η ασφάλισή σας δεν ισχύει μετά τη λήξη του συμβολαίου και για την ανανέωσή του πρέπει να φροντίζετε την πληρωμή έως την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου.

03.

Για να είσθε σίγουρος ότι ισχύει η ασφάλισή σας θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το ασφαλιστήριο – συμβόλαιο το οποίο να συνοδεύετε με την απόδειξη πληρωμής που αναφέρουμε πιο πάνω.

04.

Σε περίπτωση που έστω και μια μέρα μετά τη λήξη εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα η ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται να καλύψει τη ζημιά (έως 10 ημέρες μετά τη λήξη) και στη συνέχεια έχει το νόμιμο δικαίωμα να αναζητήσει την αποζημίωση από την υπαίτιο του οποίου η ασφάλεια είχε λήξει.

05.

Σε περίπτωση τροχαίου και όταν τα δύο ή περισσότερα οχήματα που εμπλέκονται σ’ αυτό έχουν κανονικά σε ισχύ ασφαλιστήρια, συμβόλαια ορίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ότι ο χρόνος πληρωμής της ζημιάς δεν επιτρέπετε να υπερβαίνει τις δέκα ημέρες από την στιγμή που ο φάκελος της ζημιάς περιέχει όλα τα νόμιμα έγγραφα για την πληρωμή αυτής (τιμολόγια επισκευής, πραγματογνωμοσύνη κ.λπ.)

Είναι υποχρεωτική η Ασφάλιση στα Φορτηγά;

Ο νόμος επιβάλλει ότι τα φορτηγάκια πρέπει να είναι ασφαλισμένα όπως και τα αυτοκίνητα. 

Ποίες Καλύψεις μπορώ να προσθέσω;

Στην ασφάλιση φορτηγών Ι.Χ. μπορούμε να επιλέξουμε από ένα πλήθος συμπληρωματικών καλύψεων παρόμοιες με αυτές που δίνονται και για το αυτοκίνητο, όπως ασφάλεια κλοπής, πυρκαγιάς, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα και άλλες.

Μπορώ να Ασφαλίσω το ΔΧ Φορτηγό μου;

Φυσικά μπορέιτε! 

Διαθέτουμε τα κατάλληλα προγράμματα για τα ΔΧ Φορτηγά με ειδικές καλύψεις. 

Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας ή μέσω mail: info@papados.gr ή Τηλεφωνικά στο : +30 23510 35069

Τι πρέπει να γνωρίζεται για την Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Περιλαμβάνει την υγειονομική μεταφορά ή τον επαναπατρισμό του ασφαλισμένου μετά από ατύχημα ή ξαφνική ασθένεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, μεταφορά ή επιστροφή των ατόμων που τον συνοδεύουν, ιατρική και νοσηλευτική βοήθεια λόγω τραυματισμού ή ασθένειάς του, κάλυψη απώλειας αποσκευών, μεταφορά σορού σε περίπτωση θανάτου κ.α.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο