Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας

Προστατεύουμε εσάς και τη μηχανή σας. Σας δίνουμε την ελευθερία που χρειάζεστε με προστασία και ασφάλεια. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες γι΄αυτό και διαθέτουμε μια γκάμα ολοκληρωμένων προϊόντων ασφάλισης.

image18
image19

Basic

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις που απαιτούνται από το κράτος

image20

Plus+

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις + Θράυση Κρυστάλλων, Οδική Βοήθεια, Πυρός και Κλοπής

Λίγα Λόγια

Με αφορμή τους νέους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και όλων των οχημάτων που έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας σας αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με απλά λόγια.

01.

Καταργείτε το προσωρινό σήμα ασφάλισης και μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνο για το διάστημα των πρώτων 5 ημερών έχοντας μαζί σας την πρόταση ασφάλισης και την απόδειξη προπληρωμής.

02.

ΠΡΟΣΟΧΗ η ασφάλισή σας δεν ισχύει μετά τη λήξη του συμβολαίου και για την ανανέωσή του πρέπει να φροντίζετε την πληρωμή έως την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου.

03.

Για να είσθε σίγουρος ότι ισχύει η ασφάλισή σας θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το ασφαλιστήριο – συμβόλαιο το οποίο να συνοδεύετε με την απόδειξη πληρωμής που αναφέρουμε πιο πάνω.

04.

Σε περίπτωση που έστω και μια μέρα μετά τη λήξη εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα η ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται να καλύψει τη ζημιά (έως 10 ημέρες μετά τη λήξη) και στη συνέχεια έχει το νόμιμο δικαίωμα να αναζητήσει την αποζημίωση από την υπαίτιο του οποίου η ασφάλεια είχε λήξει.

05.

Σε περίπτωση τροχαίου και όταν τα δύο ή περισσότερα οχήματα που εμπλέκονται σ’ αυτό έχουν κανονικά σε ισχύ ασφαλιστήρια, συμβόλαια ορίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ότι ο χρόνος πληρωμής της ζημιάς δεν επιτρέπετε να υπερβαίνει τις δέκα ημέρες από την στιγμή που ο φάκελος της ζημιάς περιέχει όλα τα νόμιμα έγγραφα για την πληρωμή αυτής (τιμολόγια επισκευής, πραγματογνωμοσύνη κ.λπ.)

Βασική Ασφάλιση

Η ασφάλιση της Μοτοσυκλέτας / Μηχανής για Αστική Ευθύνη - γνωστή και ως βασική ασφάλιση- είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου.

Η συγκεκριμένη ασφάλιση είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος

Ασφάλεια κλοπής μηχανής

Λόγω των συχνών περιστατικών κλοπής των δίκυκλων, οι προαιρετικές καλύψεις κλοπής και μικτής σε μηχανή είναι πιο δύσκολο να προστεθούν.

Παρ' όλα αυτά εάν επιθυμείτε μπορούμε να ερευνήσουμε εάν υπάρχει κάποια ασφάλεια που την καλύπτει στην προκείμενη στιγμή.

Αποζημίωση μηχανής από ανασφάλιστο όχημα

Εάν, εμπλακείτε σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα και δεν φέρετε υπαιτιότητα, τι κάνετε και πώς προστατεύεστε?

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Πράσινη Κάρτα

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό με τη μοτοσυκλέτα σας, αναλαμβάνουμε την έκδοση της Πράσινης Κάρτας σας δωρεάν. Η Πράσινη Κάρτα πιστοποιεί ότι έχετε κάλυψη αστικής ευθύνης:

  • Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Στις υπόλοιπες χώρες που έχουν υπογράψει τη σχετική συμφωνία.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο