Ασφάλιση Λεωφορείων

Με τα προγράμματα μας προσφέρουμε κάλυψη σε όλα τα είδη λεωφορείων και όλες τις ανάγκες που δημιουργούνται από την χρήση τους
Η ασφάλιση Λεωφορείων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών με το βασικό πακέτο να περιλαμβάνει καλύψεις όπως αστική ευθύνη έναντι τρίτων και φροντίδα ατυχήματος-ρυμούλκηση για τροχαία ατυχήματα.

image21
image22

Basic

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις που απαιτούνται από το κράτος

image23

Plus+

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις + Θράυση Κρυστάλλων, Οδική Βοήθεια, Πυρός και Κλοπής

image24

Full

Περιλαμβάνει Όλες τις Καλύψεις + τις ίδιες Ζημιές

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Με αφορμή τους νέους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και όλων των οχημάτων που έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας σας αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με απλά λόγια.

01.

Καταργείτε το προσωρινό σήμα ασφάλισης και μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνο για το διάστημα των πρώτων 5 ημερών έχοντας μαζί σας την πρόταση ασφάλισης και την απόδειξη προπληρωμής.

02.

ΠΡΟΣΟΧΗ η ασφάλισή σας δεν ισχύει μετά τη λήξη του συμβολαίου και για την ανανέωσή του πρέπει να φροντίζετε την πληρωμή έως την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου.

03.

Για να είσθε σίγουρος ότι ισχύει η ασφάλισή σας θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το ασφαλιστήριο – συμβόλαιο το οποίο να συνοδεύετε με την απόδειξη πληρωμής που αναφέρουμε πιο πάνω.

04.

Σε περίπτωση που έστω και μια μέρα μετά τη λήξη εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα η ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται να καλύψει τη ζημιά (έως 10 ημέρες μετά τη λήξη) και στη συνέχεια έχει το νόμιμο δικαίωμα να αναζητήσει την αποζημίωση από την υπαίτιο του οποίου η ασφάλεια είχε λήξει.

05.

Σε περίπτωση τροχαίου και όταν τα δύο ή περισσότερα οχήματα που εμπλέκονται σ’ αυτό έχουν κανονικά σε ισχύ ασφαλιστήρια, συμβόλαια ορίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ότι ο χρόνος πληρωμής της ζημιάς δεν επιτρέπετε να υπερβαίνει τις δέκα ημέρες από την στιγμή που ο φάκελος της ζημιάς περιέχει όλα τα νόμιμα έγγραφα για την πληρωμή αυτής (τιμολόγια επισκευής, πραγματογνωμοσύνη κ.λπ.)

Γιατί χρειάζομαι ασφάλεια Λεωφορείου;

Ο νόμος επιβάλλει ότι τα Λεωφορεία πρέπει να είναι ασφαλισμένα όπως και τα αυτοκίνητα. 

Η συγκεκριμένη ασφάλιση ονομάζεται βασική ασφάλιση και είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος

Ποίες Καλύψεις μπορώ να προσθέσω;

Στην ασφάλιση Λεωφορείου μπορούμε να επιλέξουμε από ένα πλήθος συμπληρωματικών καλύψεων παρόμοιες με αυτές που δίνονται και για το αυτοκίνητο, όπως ασφάλεια κλοπής, πυρκαγιάς, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, νομική προστασία και άλλες.

Τι ισχυεί για τις αποσκευές των επιβατών;

Για κάθε Λεωφορείο που μεταφέρει αποσκευές επιβατών, υπάρχει κάλυψη που μπορείτε να προσθέσετε στα συμβόλαια μας για  αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής τους. 

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο