Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Προστατεύουμε εσάς και το αυτοκίνητό σας στην καθημερινή σας μετακίνηση. Δίνουμε έμφαση στην ουσιαστική κάλυψη του οχήματος σας και σας προσφέρουμε τις πιο συμφέρουσες επιλογές με ευθύνη και επαγγελματισμό γιατί θέλουμε να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες.

image13
image-51

Basic

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις που απαιτούνται από το κράτος

image-50

Plus+

Περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις + Θράυση Κρυστάλλων, Οδική Βοήθεια, Πυρός και Κλοπής

image-52

Full

Περιλαμβάνει Όλες τις Καλύψεις + τις ίδιες Ζημιές

Προσαρμώστε την Ασφάλεια στα μέτρα σας.

ONLINE ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Με αφορμή τους νέους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και όλων των οχημάτων που έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας σας αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με απλά λόγια.

01.

Καταργείτε το προσωρινό σήμα ασφάλισης και μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνο για το διάστημα των πρώτων 5 ημερών έχοντας μαζί σας την πρόταση ασφάλισης και την απόδειξη προπληρωμής.

02.

ΠΡΟΣΟΧΗ η ασφάλισή σας δεν ισχύει μετά τη λήξη του συμβολαίου και για την ανανέωσή του πρέπει να φροντίζετε την πληρωμή έως την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου.

03.

Για να είσθε σίγουρος ότι ισχύει η ασφάλισή σας θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το ασφαλιστήριο – συμβόλαιο το οποίο να συνοδεύετε με την απόδειξη πληρωμής που αναφέρουμε πιο πάνω.

04.

Σε περίπτωση που έστω και μια μέρα μετά τη λήξη εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα η ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται να καλύψει τη ζημιά (έως 10 ημέρες μετά τη λήξη) και στη συνέχεια έχει το νόμιμο δικαίωμα να αναζητήσει την αποζημίωση από την υπαίτιο του οποίου η ασφάλεια είχε λήξει.

05.

Σε περίπτωση τροχαίου και όταν τα δύο ή περισσότερα οχήματα που εμπλέκονται σ’ αυτό έχουν κανονικά σε ισχύ ασφαλιστήρια, συμβόλαια ορίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ότι ο χρόνος πληρωμής της ζημιάς δεν επιτρέπετε να υπερβαίνει τις δέκα ημέρες από την στιγμή που ο φάκελος της ζημιάς περιέχει όλα τα νόμιμα έγγραφα για την πληρωμή αυτής (τιμολόγια επισκευής, πραγματογνωμοσύνη κ.λπ.)

Γιατί χρειάζομαι ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Η συγκεκριμένη ασφάλιση ονομάζεται βασική ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος.

Τι είναι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Με τη μικτή ασφάλιση (ή ασφάλιση ιδίων ζημιών), η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει τις υλικές ζημίες του δικού σας οχήματος από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή ή κατακρήμνιση ακόμα και στην περίπτωση που είστε υπεύθυνος για το τροχαίο ατύχημα.
Η μικτή ασφάλεια είναι η πληρέστερη κάλυψη που μπορείτε να έχετε.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασφαλιστεί ένα όχημα για αξία μεγαλύτερη της τρέχουσας / πραγματικής του. Ακόμα και αν εγκριθεί η κάλυψη, σε περίπτωση επέλευσης κινδύνου ο κάτοχος θα αποζημιωθεί σύμφωνα με την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου και όχι με αυτή που αναγράφεται στο συμβόλαιο.

Ασφάλεια αυτοκινήτου πυρκαγιάς - κλοπής

Η κάλυψη ολικής κλοπής σας καλύπτει στη τρέχουσα αξία του οχήματός σας σε περίπτωση που αυτό κλαπεί.
Με την κάλυψη μερικής κλοπής καλύπτονται οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό σας κατά την απόπειρα κλοπής (πχ μίζα, κλειδαριές, ταμπλό κ.α.)
Επίσης, καλύπτονται και τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου που είναι σταθερά προσδεμένα και απαραίτητα για την κίνησή του (πχ οι ζάντες αλουμινίου).
Η κάλυψη πυρός σας καλύπτει για τις ζημιές που θα προκληθούν στο όχημά σας από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού ή έκρηξη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Πράσινη Κάρτα

Η Πράσινη Κάρτα είναι ένα Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης Αυτοκινήτου το οποίο εγγυάται την κάλυψη Αστικής Ευθύνης του οχήματός σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Η Πράσινη Κάρτα συνήθως δεν έχει χρέωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Σας καλύπτει για Αστική Ευθύνη και όχι για τις προαιρετικές καλύψεις (πχ κλοπή) – εάν επιθυμείτε την επέκταση αυτών των καλύψεων και στο εξωτερικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να δείτε εάν μπορούν να σας δώσουν και εάν ναι, με τι κόστος και υπό ποιες προϋποθέσεις

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο