Ασφάλιση Αλλοδαπών

Η απαραίτητη βάση νόμου ασφάλεια αλλοδαπών για την έκδοση
άδειας παραμονής στην χώρα στην πιο προσιτή τιμή!

Παρέχεται σε αλλοδαπούς μετανάστες προκειμένου να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα και είναι σύμφωνο με τις διατάξεις του Ν. 4251/2014 και την Υπ. Απόφαση 53821/2014 (ΦΕΚ 2962/04-11-2014/Β)

asfaleia-alodapwn
asfaleia-allodapwn-1

Διευρυμένο πακέτο καλύψεων

Παρέχονται καλύψεις για: νοσοκομειακή περίθαλψη, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Απώλεια Ζωής, Μόνιμη Ολική και Μερική Ανικανότητα.

asfaleia-allodapwn-2

Νοσοκομειακή Περίθαλψη από Ατύχημα η Ασθένεια

Ο ασφαλισμένος μπορεί να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο της επιλογής του.

asfaleia-allodapwn-3

Σταθερή συμμετοχή (20%) ασφαλισμένου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ασφαλισμένου 20% στα πραγματοποιηθέντα έξοδα, νοσηλείας του σε δημόσιο νοσοκομείο.

Λίγα Λόγια

Οι πολίτες τρίτων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης που εισέρχονται νόμιμα ή διαμένουν στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον, αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού. 

Δημιουργήθηκαν και προσφέρονται οικονομικά πρόγραμμα ασφάλισης υγείας αλλοδαπών που αφορά την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης και προστασίας τους. Τα προγράμματα είναι πλήρες πρόγραμμα, ετήσιας διάρκειας, τα οποία καλύπτουν δαπάνες Νοσηλείας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης και είναι εντός Ελληνικού Δημόσιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος, από συνέπεια Ατυχήματος ή Ασθένειας.

Παράλληλα παρέχουν αποζημίωση σε περίπτωση Μόνιμης -Ολικής ή Μερικής- Ανικανότητας η οποία προήλθε από Ατύχημα. Ανάλογα τα πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν αλλοδαποί πολίτες ηλικίας από 3 μηνών έως 85 ετών

Προκειμένου οι αλλοδαποί -πολίτες τρίτων χωρών- να λάβουν ή να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους, θα πρέπει να προσκομίζουν στην αρμόδια αρχή, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 4251/2014, βεβαίωση Ασφάλισης ή/και Ασφαλιστήριο. Έχουν συγκεκριμένα όρια και καλύψεις, τα οποία έχουν οριστεί σύμφωνα με τον Ν.4251/2014 για την αίτηση χορήγησης και ανανέωσης της άδεια παραμονής των αλλοδαπών στην Ελλάδα.

 

.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία.

genikh-kalupsh
asfalish-alodapon

Η νομοθεσία για την ασφάλιση είναι πλέον σαφής.

Ο παλαιός νόμος 3386/2005 αντικαταστάθηκε από τον νέο μεταναστευτικό νόμο 4251/2014 με ισχύ από 1.6.2014. Στις 21.10.2014 εκδόθηκε συγκεκριμένη οδηγία από το Υπουργείο Εσωτερικών όπου καθορίζει σαφώς τις ελάχιστες καλύψεις που πρέπει να έχει ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο υγείας ώστε να θεωρείται κατάλληλο για ανανέωση άδειας διαμονής.

Σε πόσο χρόνο θα έχω το συμβόλαιο;

Εφόσον έχει γίνει η κατάθεση και υπάρχουν και τα δικαιολογητικά (αίτηση και διαβατήριο) το συμβόλαιο εκδίδεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πρέπει να το ανανεώνω κάθε χρόνο;

Ναι, εφόσον δεν υπάρχει σε ισχύ ασφάλιση από Δημόσιο φορέα.

Είναι οι σωστές καλύψεις;

Οι καλύψεις είναι δεδομένες και ίδιες για όλα τα ασφαλιστήρια για άδεια διαμονής.

Πως γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή γίνεται προκαταβολικά στο λογαριασμό της ασφ. εταιρείας για όλο το ετήσιο ποσό.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο