Ασφάλιση Αλλοδαπών

Η απαραίτητη βάση νόμου ασφάλεια αλλοδαπών για την έκδοση
άδειας παραμονής στην χώρα στην πιο προσιτή τιμή!

Παρέχεται σε αλλοδαπούς μετανάστες προκειμένου να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα και είναι σύμφωνο με τις διατάξεις του Ν. 4251/2014 και την Υπ. Απόφαση 53821/2014 (ΦΕΚ 2962/04-11-2014/Β)

asfaleia-alodapwn
asfaleia-allodapwn-1

Διευρυμένο πακέτο καλύψεων

Παρέχονται καλύψεις για: νοσοκομειακή περίθαλψη, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Απώλεια Ζωής, Μόνιμη Ολική και Μερική Ανικανότητα.

asfaleia-allodapwn-2

Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου

Ο ασφαλισμένος έχει την επιλογή να νοσηλευτεί είτε σε ιδιωτική κλινική είτε σε δημόσιο νοσοκομείο της επιλογής του.

asfaleia-allodapwn-3

Μηδενική συμμετοχή ασφαλισμένου

Μηδενική οικονομική επιβάρυνση του ασφαλισμένου σε περίπτωση επιλογής νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο.

Λίγα Λόγια

Οι πολίτες τρίτων χωρών που εισέρχονται ή διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον, αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού. Δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε το πιο οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης αλλοδαπών που αφορά την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης και προστασίας τους.

Tο πρόγραμμα αυτό έχει συγκεκριμένα όρια και καλύψεις, τα οποία έχουν οριστεί σύμφωνα με τον Ν.4251/2014 για την αίτηση χορήγησης και ανανέωσης της άδεια παραμονής των αλλοδαπών στην Ελλάδα.

* H έκδοση του συμβολαίου γίνεται αυθημερόν

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία.

genikh-kalupsh
asfalish-alodapon

Η νομοθεσία για την ασφάλιση είναι πλέον σαφής.

Ο παλαιός νόμος 3386/2005 αντικαταστάθηκε από τον νέο μεταναστευτικό νόμο 4251/2014 με ισχύ από 1.6.2014. Στις 21.10.2014 εκδόθηκε συγκεκριμένη οδηγία από το Υπουργείο Εσωτερικών όπου καθορίζει σαφώς τις ελάχιστες καλύψεις που πρέπει να έχει ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο υγείας ώστε να θεωρείται κατάλληλο για ανανέωση άδειας διαμονής.

Εφόσον έχει γίνει η κατάθεση και υπάρχουν και τα δικαιολογητικά (αίτηση και διαβατήριο) το συμβόλαιο εκδίδεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ναι, εφόσον δεν υπάρχει σε ισχύ ασφάλιση από Δημόσιο φορέα.

Οι καλύψεις είναι δεδομένες και ίδιες για όλα τα ασφαλιστήρια για άδεια διαμονής.

Καλύτερα να μην γίνονται πειραματισμοί με τη συγκεκριμένη ασφάλιση καθώς είναι πιθανό κάτι διαφορετικό να μη γίνει δεκτό. Για όσους θέλουν περισσότερες παροχές μπορούμε να δούμε ένα ανεξάρτητο ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η πληρωμή γίνεται προκαταβολικά στο λογαριασμό της ασφ. εταιρείας για όλο το ετήσιο ποσό.

Skip to content